Kuvissa kaksi erilaista omatekoista suklaajÀÀtelöÀ.
TÀssÀ suklaa- ja appelsiinijÀÀtelöÀ itse tehtynÀ.
Aineksina kondensoitua maitoa, kuohukermaa ja tummaa kaakaojauhetta / huolella pestyjen appelsiinien kuorta pieneksi hakattuna.
Vaahdota kerma kunnon vaahdoksi. LisÀÀ prk kondensoitua maitoa ja makuaineet. Sekoita tasaiseksi. Astiaan pakkaseen ainakin muutamaksi tunniksi. MinĂ€ pidĂ€n yön yli. Sitten vaan nautiskellaan. đ
TÀssÀ "pikajÀÀtelö".
Pilko pari banaania pieniksi palasiksi ja laite ne pussiin pakkaseen pariksi tunniksi. Ota banaanit pakkasesta ja lisÀÀ joukkoon tummaa kaakaojauhoa. Sitten vaan sauvasekoittimella (tms.) tasaiseksi massaksi kaikki. Valmista nautittavaksi! đ
đĄVinkki! TĂ€tĂ€ vaikka lapsille jĂ€lkiruokana.
đ Huom! ĂlĂ€ lisÀÀ sokeria noihin, sillĂ€ kondensoitu maito on jo makeaa, samoin banaanit.
đĄVinkki! TĂ€tĂ€ vaikka lapsille jĂ€lkiruokana.
đ Huom! ĂlĂ€ lisÀÀ sokeria noihin, sillĂ€ kondensoitu maito on jo makeaa, samoin banaanit.
Kiitos ohjeista, nÀitÀ on kokeiltava!
VastaaPoistađđđ
Poista