Aijai, herkuttelupÀivÀ...
"Korvapuusti on kanelilla, sokerilla ja voilla tÀytetty pulla. YlimÀÀrÀinen rasva tÀytteessÀ lisÀÀ sen sÀilyvyyttÀ tavalliseen vehnÀpullaan verrattuna. Korvapuusteja leivotaan löysÀhköstÀ, usein kardemummalla maustetusta leivinhiivalla kohotetusta vehnÀtaikinasta." Noin kertoo Wikipedia.Muutama pÀivÀ sitten nÀin jossain netin syövereissÀ kokeiluun menevÀn ohjeen:
Pilko pari korvapuustia pieniksi kuutioiksi (krutonkien tapaan). Laita paistinpannulle voita ja korvapuustikuutiot ja paista niitÀ kieritellen niin, ettÀ ne ovat rapeita. Kaada ne kulhoon ja lisÀÀ vÀhÀn kanelisokeria. Laita annoskulhoihin (vanilja)jÀÀtelöÀ ja pinnallle korvapuustikuutioita. Sitten vaan nautitaan.
Aijon tuota todella lĂ€hiaikoina kokeilla. Mahtaisko sopia sinullekin kokeiluun❓
Kuulostaa herkulliselta! En nyt pysty leipomaan korvapuusteja, joten tÀytyy etsiÀ kaupasta ettÀ löytyisikö valmiita, munattomina pakastehyllystÀ. JÀÀtelöÀ pitÀÀ myös ostaa. Kokeiluun menee!
VastaaPoistaAinakin Fazerilla ja Finduksella nÀyttÀisi olevan munattomia korvapuusteja. Kun kokeilet, kerrohan kokemuksistasi!
PoistaKiitos! TÀmÀ tÀytyy ehdottomasti kokeilla!
Poistađđ
Poista